pluvial (2)

Înca din 1996, sistemul de drenaj al apelor pluviale Vacurain al companiei DYKA, s-a dovedit a fi o alternativa fiabila pentru colectarea apelor pluviale.
Vacurain este un sistem de înalta calitate ce se adreseaza deopotriva arhitectilor, constructurilor si instalatorilor. Avantajul sistemului de canalizare pluviala este ca tevile au diametre mici aratând mai bine si fiind mai usor de mascat cu elemente arhitecturale.

Avantajul sistemului este ca acoperisul este solicitat la încarcari mai reduse.
– este util ca montajul sa se faca rapid si cu usurinta.
– este în principal ca prin acest sistem se reduce numarul si diametrul conductelor, ceea ce presupune ca se ocupa mai putin spatiu si astfel se reduce costul instalarii în cazul cladirilor mari.
Sistemul de drenaj al apelor pluviale Vacurain colecteaza si deverseaza apa de ploaie de pe acoperisuri pe baza principiului sistemului cu vacuum. Sistemul este alcatuit din conducte si fitinguri de PVC-U modificat, rezistente la impact si îmbinate prin lipire, care sunt racordate la receptorii de terasa cu ajutorul furtunurilor flexibile. Sistemul Vacurain nu poate fi utilizat în combinatie cu sistemul de canalizare pluviala clasic, cel gravitational.
Sistemul este alcatuit din conducte de PVC-U modificat, rezistente la impact si fitinguri. Receptorii de terasa sunt fabricati din plastic rezistent la intemperii si o carcasa de aluminiu si sunt montanti în pozitii bine determinate în constructia acoperisului. Receptorii si conductele Vacurain sunt racordati prin furtunuri speciale fabricate pentru a se îmbina cu mufe prin “click”. Diametrele disponibile pentru conducte sunt: Ø40,50,63,75,90,110,125,160 si 200mm, inclusiv mufele, receptorii, reductiile, si celelalte fitinguri. De când sistemul Vacurain este destinat canalizarii pluviale în sistem cu vacuum, dimensiunile conductelor au fost adaptate acestui scop.

Lucrari efectuate

BIG HALL Parc Industrial Ploiesti Vest
SUN GARDEN Pucioasa-Targoviste
Hermes Business Campus Bucuresti
COFICAB Parc Industrial Ploiesti Vest
Honeywell Parc Industrial Ploiesti Vest
Auchan Crangasi-Bucuresti
Mega Image – Centru Logistic Popesti Leordeni
Auchan Coresi-Brasov