panou elRealizam instalatii de alimentare cu energie electrica pentru consumatori electrici precum tablouri electrice, utilaje electrice, grupuri de pompare, alimentare pentru echipamente medicale sau pentru echipamente profesionale de bucatarie si multe altele. Alimentarea cu curent electric se face cu legaturi de la tablourile generale de curent la consumatorii electrici care apartin de fiecare cladire in parte. Tablourile electrice generale pot fi alimentate cu energie electrica de joasa tensiune, prin intermediul sistemului de conductori electrici cu cabluri din cupru armat care se instaleaza in subteran. Aceste cabluri vor fi amplasate la o adancime de 0,9 m sub pamant. De asemenea, in cazul consumatorilor electrici cu rol de protectie contra incendiilor (precum hidrofoarele exterioare de incendiu) tablourile generale electrice mai pot fi alimentate cu niste conductori electrici speciali, realizati din cupru rezistent la foc.

Executam orice fel de instalatii electrice – de la instalatii de baza, pana la instalatii complexe personalizate – pentru cladiri civile, comerciale sau chiar si pentru cladiri industriale. Gama variata de instalatii electrice care pot fi realizate si implementate cuprinde instalatii de legare la pamant, instalatii de paratrasnete, instalatii de alimentare cu energie electrica pentru mai multi consumatori, instalatii de iluminat, instalatii de prize si de curenti slabi.

Deseori, unele cladiri necesita servicii personalizate de instaltii electrice, pentru a functiona in mod eficient chiar si pe termen lung. De aceea, echipa noastra este pregatita pentru a raspunde chiar si celor mai complexe cerinte in acest domeniu. Pot fi puse la punct instalatii personalizate care sa raspunda in mod specific necesitatilor diferite ale fiecarei cladiri sau locatii in parte. Pentru acest lucru, exista o echipa specializata de profesionisti foarte buni care au ca scop indeplinirea la timp si in mod eficient a obiectivelor propuse. Astfel, inginerii, instalatorii, electricienii, sudorii si maistri nostri sunt specializati si cunosc foarte bine domeniul, pentru a putea rezolva orice problema legata de instalatii.

Executam pentru dvs:

  • monofazate, trifazate
  • interioare, exterioare
  • joasă, medie şi înaltă tensiune
  • branşamente
  • tablouri electrice
  • posturi de transformare
  • protecţie, paratrăznet
  • distribuţie, contorizare
  • împământare
  • curenti slabi/cablare structurata/retelistica

Lucrari efectuate

Shop&Go Witting Shop&Go Theodor Pallady
Shop&Go Titulescu Shop&Go Oltenitei
Mega Image Maior Coravu Shop&Go Nicolae Balcescu
Shop&Go Gura Ialomitei Shop&Go Ferentari
Shop&Go Piata Covasna Shop&Go Pache Protopopescu
Shop&Go Secuilor Mega Image Doldora
Mega Image Doamna Ghica Shop&Go Serban Voda
   Sephora Sephora Baneasa Shop&Go Crangasi
Shop&Go Voluntari Shop&Go Bd-ul Chisinau
Shop&Go Piata 1 Mai Shop&Go Zidarului
Mega Image Titan Liviu Rebreanu Shop&Go Camil Ressu 20
Shop&Go Iancului Shop&Go Bucurestii Noi
Shop&Go Zizin Shop&Go Salaj 1-3
Shop&Go Jiului Mega Image Marasesti 131
City Mall Eroii Revolutiei-Bucuresti